En dålig webbsida är sämre än ingen alls..

Nu, när de allra flesta surfar via sin mobiltelefon och surfplatta så ställs helt nya krav på webbsidor. En äldre webbsida som ser bra ut på den stora skärmen på skrivbordet kan vara helt omöjlig att navigera på eller att ens läsa i mobilen. Kontakta mig så visar jag hur din webbsida ser ut och hur tillgänglig den är i olika mobiltelefoner och läsplattor –utan att det kostar dig ett öre. Skriv ned din webbadress och maila den till info@lillawebbyran.nu eller använd mitt kontaktformulär.

Saknar du webbsida idag? Varför då? Dåligt med tid eller är du rädd för krånglet? Det behöver du inte oroa dig för..

Så här går det till:

  1. Vi lyfter tillsammans fram dina önskemål och behov. Jag ger råd och tips som jag tycker är värdefulla för dig och ditt företag. Om du vill glänsa lite extra så fotograferar jag gärna unika bilder för just dig. Den tid du behöver lägga ner är minimal.
  2. Jag skapar en helt ny eller uppgraderar din gamla webbsida till både Snygg och Smart 2.0.
    Ja, hädanefter kommer ditt företag ha en webbsida som fungerar och visas snyggt i mobilen, läsplattan och alla webbläsare (= den är responsiv).
  3. Jag överlämnar webbsidan till dig och så är saken är biff.

Skulle det krånga lite i början så är det ingen fara. Du har alltid 20 dagars fri support efter att din webbplats publicerats, så du kommer igång med att underhålla och uppdatera ditt innehåll. Om du därefter vill ha ytterligare hjälp med underhåll och uppdateringar så fixar jag det mot en låg timkostnad.

Så enkelt är det. Jag lovar. Hör av dig!

 

Annette
Lilla webbyrån i Sundsvall
-småföretagarnas webbyrå